Verblijfsarrangement Hollandershoeve

Het verblijfsarrangement Hollandershoeve betreft een culinair arrangement, dat we aanbieden in samenwerking met onze Pannenkoekenherberg.

Onze Logeerboerderij grenst aan de eerste natte natuurparel van Brabant: het “Beleven”. Verder zijn voor u prachtige routes uitgestippeld in o.a. de natuurgebieden Cartierheide, Grote Cirkel, Neerven, Hoge Vijvers, Gorp en Roovert. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de karakteristieke Kempische dorpen, vele musea en de historische stad Turnhout (BE).

U ontvangt van ons dagelijks een uitgebreid ontbijt, een lunchpakket voor onderweg, en ‘s avonds een heerlijk verrassende maaltijd, zodat u zorgeloos kunt genieten van een schitterende vakantie.

* Bij aankomst koffie/thee met een lekkernij

* 2 keer overnachting

* 2 keer uitgebreid ontbijt

* 1 keer driegangen- keuzemenu op dag van aankomst bij onze Pannenkoekenherberg.

Eventueel extra bij te boeken: Onze Pannenkoekenherberg serveert buiten de maanden juli en augustus de Hollandershap. Van dinsdag t/m donderdag kunt u van onze “Hollandse” pot genieten. Dit is een wekelijks wisselend 2-gangenmenu voor 12,50 p.p.

De normale prijs van het arrangement is € 99,50 p.p. Bij een verblijf in de comfortabele kamers op de begane grond is de prijs € 115,00 p.p. * Is niet op maandag te boeken.

Arrangementen

Arrangementen

Site by QForma