Faciliteiten

gratis-wifi

De Hollandershoeve is een ruim opgezette logeerboerderij met het comfort van een hotel. Onze groepsaccomodatie is het gehele jaar geopend en voldoet aan de hoogste eisen betreffende toegankelijkheid, brandveiligheid, hygiëne en comfort. De accommodatie is rookvrij en huisdieren worden niet toegelaten. De accommodatie telt 11 kamers, variërend van 2-persoonskamers tot een studio voor 4 tot 6 personen. Hiervan zijn er vijf op de begane grond en zes op de eerste etage.

De kamers zijn riant en sfeervol ingericht met elk een eigen, landelijke uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook uitermate geschikt voor mindervalide en rolstoelgebruikers. Het volledige complex is voorzien van vloerverwarming en vrij van drempels.

Op de begane grond bevindt zich een gezellige, huiselijke verblijfsruimte. Hier wordt ’s ochtends een stevig boerenontbijt geserveerd en kan er ‘s avonds een hapje en drankje genuttigd worden. In de recreatieruimte vindt u een sfeerkachel, televisie en (net als in de rest van de logeerboerderij) gratis Wifi. De mogelijkheid bestaat tot volledige zelfverzorging, maar indien gewenst kunnen we ook aan uw wensen voldoen wat betreft een heerlijke lunch of diner, catering, barbecue etc. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze Pannenkoekenherberg.

Voor een plattegrond van de accommodatie klik op Begane grond of Eerste verdieping.

Voor meer informatie over de omgeving, excursies en uitstapjes klik hier

Uitje met de kinderen? klik hier

Faciliteiten

Faciliteiten

Site by QForma