Welkom bij onze logeerboerderij

De Hollandershoeve is een mooie groepsaccomodatie in een nostalgische Brabantse boerderij. Gastvrijheid, comfort en de natuurlijke rust van het Brabantse platteland zorgen voor een fijne sfeer. Deze unieke combinatie maakt de Hollandershoeve heel geschikt voor families, bedrijven, zorginstellingen en verenigingen.

Onze Logeerboerderij is een plek waar de koffie voor u klaar staat en waar u heerlijk slaapt. Onze accomodatie bestaat uit 11 kamers met de luxe van 11 eigen badkamers, voorzien van eigen t.v. en wifi. U kunt kiezen voor zelfverzorging of voor een ontbijt, lunch en/of diner. We hebben ruimte voor maximaal 30 personen. Op onze prachtige locatie bevindt zich ook de Hooiberg, een landelijk ingerichte ruimte die zeer geschikt is voor workshops, feesten en vergaderingen. Onze accommodatie is te boeken via ons aanvraagformulier.

Over ons familiebedrijf

In de jaren zeventig zijn wij begonnen als een gemengd agrarisch bedrijf aan de ‘Grens’ te Reusel, in de Brabantse Kempen. Later hebben we hier als nevenactiviteit een luxe logeerboerderij aan toegevoegd, die zeer geschikt is als groepsaccommodatie. Hieruit haalden we zoveel voldoening dat we besloten om de Hollandershoeve verder uit te breiden en volledig te stoppen met de varkenshouderij. In samenwerking met twee van onze drie kinderen hebben we nu een compleet recreatiebedrijf mogen realiseren: met onder andere de Pannenkoekenherberg van onze zoon Gertjan, een Kinderboerderij met een natuurlijke speeltuin, en de Agrarische Kinderopvang en BSO van onze dochter Betty. Op dit alles zijn wij erg trots en we laten u graag meegenieten. Kom dus gerust eens langs bij de Hollandershoeve, want dit moet u beslist gezien en ervaren hebben! Logeerboerderij de Hollandershoeve is genomineerd door VEKABO als beste Logeeraccomodatie 2012 voor Brabant.

* De Hollandershoeve is niet geschikt voor jeugdgroepen en studenten. Opties en boekingen voor jeugdgroepen en studenten zijn daarom ongeldig.
Logeerboerderij

Logeerboerderij

Familie Lavrijsen
Site by QForma