Uitstapjes/ Excursies

Roofvogeldemonstratie

Wilt U graag met uw familie, vrienden of collega’s kennismaken met onze roofvogels, die huizen op ons eigen terrein? Neem dan contact op met onze Valkenier voor een roofvogeldemonstratie via Kelly van der Pol van RoofvogelsBeleven. Tel: 06-22901895

Excursie Champignonkwekerij

Een leuk uitje voor jong en oud, en verrassend interessant! Tegenover onze logeerboerderij vindt u Champignonkwekerij Oomen, een bruisend bedrijf met enthousiaste mensen. Op zaterdag en zondag is het mogelijk om hier een rondleiding te boeken. Neem hier alvast een kijkje op de facebook-pagina van de kwekerij.

Contactpersoon: Ellen Oomen tel: 06-16945469

Outdoorpark Reusel

Uitermate geschikt voor familie, vrienden of collega’s. Diverse buitensportmogelijkheden met hoge uitdagingen, gelegen in de natuurpoort de Brandtoren. Ook vindt u hier een moderne trimbaan, waar u met behulp van uw smartphone de filmpjes van de oefeningen kunt bekijken via QR-codes. Klik hier voor meer informatie.

Onze wekelijkse markt

Elke vrijdag vindt u in het centrum van Reusel de weekmarkt die druk bezocht wordt door Nederlandse en Belgische bezoekers. Op de markt vindt u echte streekproducten en er heerst een gezellige ons-kent-ons sfeer. Rondom de markt vindt u sfeervolle cafeetjes en lunchrooms waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie of een uitgebreide lunch.

Fiets huren? op de Turnhoutseweg vindt u Dirkx Bikeshop

Uitstapjes/ Excursies

Uitstapjes/ Excursies

Site by QForma